Yükleniyor

SEO ile Müşteri Kazanmak

SEO’ da Kullanıcı Kazanımı İçin Neler Yapılıyor

İçerek Optimizasyonu:

Web sitesi içerikleri hedef kitlenize uygun ve aranma sıklığı yüksek kelimeleri SEO’ ya uygun içerik olarak tanımlanır.

Mobil Uyumluluk:

Mobil uyumlu web siteleri mobil uyumlu olmayan sitelerine oranla daha üst sıralarda yer almaktadır. Bu doğrultuda web sitenizi mobil uyumlu olacak şekilde düzenler.
Kullanıcı Deneyimi: Kullanıcı deneyimi analiz edilerek site içi etkileşim kontrolleri sağlanır. 


İlerleyen Süreç

Düzenli Kontroller:

Yapılan düzenlemelerin güncelleme sonucu bozulması mümkündür. Bu yüzden proje düzenli aralıklarla kontrol edilir. 

Veri Kontrolleri:

En çok ziyaretçi alan sayfalar, organik trafik artışları, kullanıcı artış oranları gibi veriler aylık yıllık gibi incelenirken; aylık ya da yıllık karşılaştırmalı olarak da incelenir. 

Kullanıcı Analizleri:

Site içi kullanıcı davranışları optimizasyonlar konusunda ipuçları verir. Bu yüzden optimizasyonlar kullanıcı analizleri doğrultusuna yapılır. 

Dönüşüm 
Diğer pazarlama faaliyetleri ile kolay entegre olması verimi ve dönüşümü artırır. Arama sonuçlarında üst sıralarda yer almak markanızın tanınırlığını artırır, sitenize güven duygusu verir ve markanızın büyümesini sağlar. 
Kullanıcının asıl odaklandığı ürünleri doğru SEO çalışmasıyla ön plana çıkartarak dönüşümün artırılması hedeflenir. 


Ne Kadar Süre SEO Hizmeti Almalıyım

SEO Danışmanlığı düzenli olarak alınması gereken bir hizmettir. Sürekli olarak takibi yapılmalı gerekli raporlar belirli aralıklarla hazırlanmalıdır. Sürece göre farklı SEO stratejileri oluşturulmalıdır. 


SEO’nun Önemi 

SEO’ya uygun düzenlenmiş bir web sitesi diğer sitelerden her zaman öndedir. Diğer sitelerin arasından sıyrılarak arama sonuçlarında görünürlüğünü, buna bağlı olarak site içi trafiği artıracaktır. SEO çalışması daha doğal ve kalıcı bir çözüm olduğundan site sahipleri tarafından tercih edilmektedir. 

Yorumlar (0)

  • Bu konuyuya yorum yapılmamıştır.

Yorum Yap